Spring naar content

Werkplek integratie

VaMo integratie (Vast/Mobiel) voor zakelijk verkeer

Het koppelen van je vaste en mobiele telefonie biedt verschillende voordelen voor organisaties, zoals:

  1. Flexibiliteit: Met VaMo integratie kunnen medewerkers flexibeler werken, omdat ze de vrijheid hebben om vanuit elke locatie te bellen en gebeld te worden via hun vaste of mobiele nummer, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over kosten of bereik.
  2. Kostenbesparing: VaMo kan organisaties helpen om kosten te besparen, omdat ze niet langer hoeven te betalen voor aparte abonnementen voor vaste en mobiele telefonie. In plaats daarvan kunnen ze een enkel abonnement afsluiten voor beide diensten.
  3. Verhoogde productiviteit: Medewerkers kunnen efficiënter samenwerken en communiceren met VaMo, omdat ze eenvoudig kunnen overstappen tussen vaste en mobiele telefonie.
  4. Grotere beschikbaarheid: VaMo zorgt ervoor dat medewerkers altijd bereikbaar zijn, ongeacht of ze zich in het kantoor of op een andere locatie bevinden.
  5. Eenvoudige beheer: Een enkel platform voor beheer voor zowel vaste als mobiele telefonie kan organisaties helpen om hun communicatie-infrastructuur efficiënter te beheren.