Spring naar content

Wij zijn de Tros IT Groep

Ontdek meer over ons, de Tros IT Groep. Wij ondersteunen bedrijven in heel Nederland bij de transitie naar de digitale werkplek die aansluit bij de eigen situatie en wensen. Zodat zij altijd en overal veilig kunnen werken en bereikbaar zijn. de Tros IT Groep levert oplossingen voor het thuiskantoor & MKB.

1

Een helder verhaal

Vanuit onze drie disciplines, IT, Telecom en Security, bedienen wij inmiddels honderden klanten uit diverse branches, sectoren en van diverse omvang. Van eredivisieclub tot plaatselijke horeca en landelijk opererende retail keten. Van kinderopvangorganisatie tot huisartsenpraktijk. Ieder met zijn eigen IT-behoefte die wij al jaren succesvol weten te helpen.

 

Team Tros IT

Referenties

De Tros Groep ondersteund bedrijven in heel Nederland bij de transitie naar de digitale werkplek die aansluit bij de eigen situatie en wensen. Zodat zij altijd en overal veilig kunnen werken en bereikbaar zijn. de Tros Groep levert oplossingen voor het thuiskantoor & MKB.

DSC05497

Join the team

De Tros IT Groep is gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor IT services, cloud services, camerabeveiliging en VoIP.