Spring naar content

Online Desktop

Verhoog de efficiëntie van jouw medewerkers en verlaag de kosten van de IT-infrastructuur door het uitbesteden van jouw online desktop werkplek aan de Tros IT Groep. Wij bieden een complete oplossing waarmee jouw medewerkers op afstand toegang hebben tot hun apps, bestanden en e-mails, waar dan ook en wanneer dan ook.

Onze oplossing is gebouwd op de nieuwste technologieën, zoals VDI (Virtual Desktop Infrastructure) en DaaS (Desktop as a Service), waardoor alle data veilig en betrouwbaar worden opgeslagen. We bieden ook regelmatige updates en onderhoud voor jouw software en beveiligingspatches, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over technische problemen.

We gebruiken RDS-technologie waardoor medewerkers toegang hebben tot een virtuele desktop. Hierdoor kunnen ze vanaf hun eigen device werken, hebben ze dezelfde ervaring als werken op een fysieke werkplek, en hebben ze toegang tot dezelfde bedrijfssoftware en gegevens.

Met onze online desktop oplossing kan jij je concentreren op jouw core business, terwijl wij jouw IT-infrastructuur beheren. Ons team van experts staat altijd klaar om te helpen bij het opzetten, implementeren en onderhouden van de online desktop werkplek.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij kunnen helpen om jouw bedrijfsdoelen te bereiken en jouw werkplek en IT-infrastructuur te verbeteren.