Spring naar content

IT & Cloud oplossingen

Oplossing-header-icon

Informatie Technologie is er om jouw bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Om processen efficiënt in te richten en inzichtelijk te laten verlopen. Zodat je altijd over de juiste gegevens beschikt om je business uit te voeren en te optimaliseren. Waarmee je bedrijf ‘’always connected’’ is. En dat is wat je wil. Met ons proactieve beheer zorgen wij voor een continue monitoring en zijn we mogelijke storingen voor. Een comfortabel gevoel. 

Gebundelde IT-expertise

IT-infrastructuur wordt steeds complexer. Het is daarom niet altijd mogelijk en efficiënt om het volledige beheer zelf te doen. Binnen NTC hebben we alle benodigde expertises gebundeld en bieden we een compleet beheerpakket aan. Onze mensen beschikken over hoogwaardige specialistische kennis. Je kunt bij ons kiezen voor volledige uitbesteding, maar je kunt ook met ons samenwerken waarbij je zelf in controle blijft en wij je ondersteunen. 

Goed beheer draagt bij aan een optimale werking van de IT-infrastructuur en kantoorautomatisering, waardoor jullie kunnen doen waar jullie goed in zijn.

Wij leveren, installeren en beheren (geheel of gedeeltelijk) jouw IT-omgeving zoals infrastructuur, WiFi, Cloud-opslag en digitale werkplekken, zodat jouw data altijd en overal op een veilige wijze beschikbaar is. Met als resultaat veilige en slimme IT-oplossingen inclusief de gewenste thuiswerkoplossingen. 

Neem contact op

Informatie Technologie is er om jouw bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Om processen efficiënt en inzichtelijk te laten verlopen.

Onze Expertise

lamp-icon

Innovatie voor efficiency en continuiteit

pc-icon

Computersystemen en Laptops die werken

Wifi-icon

WiFi Netwerk voor veilig en betrouwbare uitwisseling

scherm-icon

Werkplek en Online samenwerken voor efficiency

opslag-icon

Servers en oplossingen voor veiligheid

afslag-icon

Hulp op afstand/Screen connect om door te kunnen werken

Man van De Tros IT groep die achter een laptop zit

IT & kantoor automatisering

Tros IT is gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor IT services, cloud services, camerabeveiliging en VoIP. Tros IT is gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor IT services, cloud services, camerabeveiliging en VoIP.

  • Eigen Cloudomgeving
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Proactieve monitoring en beheer netwerk

375

klanten

13

specialisten

24/7

storingsdienst

9+

klant tevredenheid