Spring naar content

Mobiel

Tros-Mobile Solutions netwerk

De belangrijkste redenen van onze klanten om hun mobiele telefonie bij de Tros IT Groep onder te brengen op het Youphone telefonie platform:

  1. Netwerkdekking: Tros-Mobile Solutions gebruikt het uitgebreide netwerk van KPN, waarmee organisaties zich geen zorgen hoeven te maken over het verliezen van verbinding met hun medewerkers, zelfs in afgelegen gebieden.
  2. Internationale roaming: Tros-Mobile Solutions biedt internationale roaming-dekking in meer dan 210 landen, waardoor organisaties kunnen communiceren met hun medewerkers en klanten overal ter wereld.
  3. Voordelige abonnementen: Tros-Mobile Solutions biedt een scala aan abonnementen voor mobiele telefonie. Waardoor organisaties kunnen kiezen voor een abonnement dat het beste past bij hun budget en behoeften.
  4. Klantenservice: Tros-Mobile Solutions biedt een uitgebreide klantenservice voor organisaties die hulp nodig hebben bij het oplossen van problemen met hun mobiele telefonie-diensten.
  5. Innovatieve technologie: Tros-Mobile Solutions biedt innovatieve technologieën zoals 5G-netwerk, VoLTE, en WiFi calling waarmee organisaties kunnen profiteren

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen met het bereiken van jouw bedrijfsdoelen en het verbeteren van jouw IT-infrastructuur.