Spring naar content

Cybersecurity

Patroon

Security voor continuïteit in IT proces

De veiligheid van de IT-bedrijfsomgeving is ‘’key’’. Die veiligheid wordt gecreëerd door hardware, software en mensen; drie kritieke aandachtsgebieden. Daarnaast dien je  rekening te houden met wet- en regelgeving. Breng je deze vier kritieke security-onderdelen duidelijk in kaart, dan is het verstandig om hier beleid op te ontwikkelen en actie op te ondernemen. Met als resultaat ‘’Always connected’’ te zijn. En dat is precies wat je voor en met je bedrijf wilt.

Gebundelde IT-expertise

IT-infrastructuur wordt steeds complexer. Het is daarom niet altijd mogelijk en efficiënt om het volledige beheer zelf te doen. Binnen NTC hebben we alle benodigde expertises gebundeld en bieden we een compleet beheerpakket aan. Onze mensen beschikken over hoogwaardige specialistische kennis. Je kunt bij ons kiezen voor volledige uitbesteding, maar je kunt ook met ons samenwerken waarbij je zelf in controle blijft en wij je ondersteunen.
Goed beheer draagt bij aan een optimale werking van de IT-infrastructuur en kantoorautomatisering, waardoor jullie kunnen doen waar jullie goed in zijn.

Wij leveren, installeren en beheren (geheel of gedeeltelijk) jouw IT-omgeving zoals infrastructuur, WiFi, Cloud-opslag en digitale werkplekken, zodat jouw data altijd en overal op een veilige wijze beschikbaar is. Met als resultaat veilige en slimme IT-oplossingen inclusief de gewenste thuiswerkoplossingen.

Neem contact op

Informatie Technologie is er om jouw bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Om processen efficiënt en inzichtelijk te laten verlopen.

Onze Expertise

lamp-icon

Innovatie voor efficiency en continuiteit

scherm-icon

Computersystemen en Laptops die werken

opslag-icon

WiFi Netwerk voor veilig en betrouwbare uitwisseling

afslag-icon

Werkplek en Online samenwerken voor efficiency

Wifi-icon

Servers en oplossingen voor veiligheid

pc-icon

Hulp op afstand/Screen connect om door te kunnen werken

Man van De Tros IT groep die achter een laptop zit

Hardware, software, mensen en wet- en regelgeving

Meten is weten. Een dat geldt ook voor de veiligheid van het bedrijf en haar IT-omgeving. Met de toename van de IT-functie binnen de algehele bedrijfsvoering, eist security een steeds prominentere plaats op. Solide maar geavanceerde systeem- en netwerkbewaking is een continue proces geworden. 24/7, met steeds weer vernieuwende inzichten en tooling. Wat direct met zich meebrengt dat ook de wet- en regelgeving daarop wordt aangepast. Om in die omgeving goed mee te komen zijn scholing en bijscholing voor je collega’s cruciaal. Om ‘’Always connected’’ te blijven bieden wij een aantal high-end security services.

  • Eigen Cloudomgeving
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Proactieve monitoring en beheer netwerk

375

aangesloten klanten

13

actieve gebruikers

24-7

dagelijkse bandbreedte

9+

specialisten