Spring naar content

Telecom & vergaderen

Oplossing-header-icon

Communicatie, overal en altijd

Eén zakelijke oplossing voor kantoor, onderweg of thuis. Communicatie op afstand heeft nog nooit zo’n boost gekend als de laatste jaren. Met de Cloud, het thuiswerken, vergaderen via Teams of Zoom is een nieuwe werkomgeving ontstaan. Het nieuwe 5G netwerk wordt snel uitgerold. Dat biedt veel extra capaciteit en snelheid voor business- en eindgebruiker toepassingen. Voor vast, mobiel of geïntegreerd. Voor sectoren waar een snelle responstijd (of het nu om mensen of aansturing van machines gaat) van wezenlijk belang is voor een continu proces. Ook tijdens piekbelasting. Voor zekerheid, binnen je bedrijf en business wil je een telecompartner hebben die er voor zorgt dat je ‘’Always connected’’ bent.

Service als werkwoord

Samen met onze businesspartners leveren wij een geavanceerd producten- en dienstenpakket. Waarbij vrijwel alles om ‘’service’’ draait. En dat is een van de belangrijkste pijlers in onze complete telecompropositie. Daarnaast weten we dat duurzaamheid een vast onderdeel op de agenda is. Met onze IT VoiP oplossingen en duurzame apparatuur leveren wij een telecomdienst die schaalbaar is en steeds op de nieuwste technologie is afgestemd.

Neem contact op

Informatie Technologie is er om jouw bedrijfsvoering te vereenvoudigen. Om processen efficiënt en inzichtelijk te laten verlopen.

Onze Expertise

lamp-icon

Innovatie voor efficiency en continuiteit

scherm-icon

Computersystemen en Laptops die werken

opslag-icon

WiFi Netwerk voor veilig en betrouwbare uitwisseling

afslag-icon

Werkplek en Online samenwerken voor efficiency

Wifi-icon

Servers en oplossingen voor veiligheid

pc-icon

Hulp op afstand/Screen connect om door te kunnen werken

Man van De Tros IT groep die achter een laptop zit

IT & kantoor automatisering

Tros IT is gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor IT services, cloud services, camerabeveiliging en VoIP. Tros IT is gespecialiseerd in maatwerk IT-oplossingen voor IT services, cloud services, camerabeveiliging en VoIP.

  • Eigen Cloudomgeving
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Proactieve monitoring en beheer netwerk

375

klanten

13

specialisten

24-7

storingsdienst

9+

klant tevredenheid